Over Damfit

Over Vincent de Jong


Mijn naam is Vincent (33) en ik wil mijn passie voor sport en gezondheid graag overbrengen. Om dit te bewerkstelligen heb ik “DamFit” opgericht, waarin ik werk aan een gezonde en positieve toekomst voor iedereen. Ik geef jou de controle over je eigen gezondheid en je lichaam door middel van begeleiding op gebied van training en gezondheid. Samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Van jongs af aan ligt mijn interesse in bewegen. Via mijn opleiding Sport, Management & Ondernemen (HBO) en Bewegingswetenschappen (Master) heb ik kennis opgedaan betreft het runnen van een business en het menselijke lichaam. Na mijn studie heb ik in China gewoond. Daar was het fascinerend om te zien hoe mensen werkten aan hun gezondheid. Ik heb zelf meegemaakt welke schade een lichaam kan oplopen, maar ook zeker hoe een lichaam kan herstellen. Daardoor raakte ik werkelijk geïnteresseerd in de ontwikkeling van een gezond lichaam en het bereiken van persoonlijke doelen.

Een lichaam dat doet wat jij wil geeft jou zoveel positieve energie en geluk in je leven, dat ik iedereen wil laten genieten van deze mogelijkheid in het leven. Niet iedereen weet echter de manier om dit te bereiken of op deze manier te leven. Ik hoop jullie te kunnen inspireren om te werken aan een gezond en fit lichaam, waar je je leven lang van kunt genieten.