Hallo Toekomst

Bescheiden begonnen met het ontwikkelen van een visie die past bij mens en natuur, richt DAMFIT zich nu definitief op een groter publiek. Wij gaan ons inzetten voor een gezonde toekomst voor Waterland en omgeving. We willen de mensen inspireren om te werken aan jezelf én aan de planeet. Dit doen we door het plaatsen van artikelen en het opstarten van verschillende projecten voor jeugd en volwassenen.

Officieus was de aftrap al genomen met verschillende looptrainingen en groepslessen in de buitenlucht onder de sterrenhemel. Een half jaar lang werden gratis lessen aangeboden om te proeven van de verfrissende workouts en loopsessies. Op de maandagavond is de groep al aardig gegroeid en trekken we inmiddels DamFitters uit Monnickendam en Overleek. We boksen, we rennen, we planken, we zweten, ieder week weer een vernieuwde workout. Dit willen we blijven volhouden en we hopen dat steeds meer mensen gaan deelnemen. Deze workouts en loopsessies zijn de perfecte stap om bewust te worden van jezelf.

Ben jij opzoek naar een betere versie van jezelf dan kunnen wij je helpen door middel van persoonlijke begeleiding. Geblesseerd, op weg naar gezond gewicht, of een burnout? We geven nieuwe inzichten die een bijdrage zullen leveren aan je gezondere levensstijl. Door middel van trainingen, adviezen, interventies en schema’s bereiken wij samen jouw doel.

Dankzij de opening van onze Waterland Voetbal Academie en het interview in het Noordhollands Dagblad die morgen, 4 april, verschijnt, trekken wij steeds meer aandacht. Het interview beschrijft ook perfect waar wij ons mee bezig houden en geeft kort onze overkoepelende projecten weer. Waar DAMFIT zich vooral richt op studenten en volwassenen benaderen wij met de Waterland Voetbal Academie de jeugd. Onze Waterland Voetbal Academie hanteert een holistische visie, waarbij we goed letten in welke fase het kind zich bevindt. Normaliter wordt binnen een academie alleen gelet op techniek, waar onze benadering ingaat op de “totale ontwikkeling” van het kind. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en heeft een andere benadering nodig om te leren. Wij creëren binnen onze academie een positieve omgeving die bijdraagt aan een optimaal klimaat om te ontwikkelen. Binnen de academie werken de talenten aan een fundament, waarvan zij hun gehele leven van zullen profiteren zowel binnen als buiten het veld. We doen dit in groepsverband of individueel.

De relatie tussen gezonde voeding en natuur wordt teruggevonden in de Grote Keuken. Een samenspel tussen scholen, ouders en kinderen met de Grote Keuken als centrale actor gaan ervoor zorgen dat wij bewuste keuzen leren maken die goed zijn voor je eigen lichaam als voor de planeet. Zowel kinderen als ouders zullen leren wat nu echt goed voor jezelf is en waarom. Wij laten zien wat de gevolgen zijn van verkeerd eten voor ons lichaam, voor de dieren en voor de planeet.

Al onze projecten staan in het teken van een positieve ontwikkeling voor zowel jezelf als dat van de planeet. We gaan werken aan een gezonde toekomst voor Waterland en de wereld. Zeg hallo tegen je toekomst en doe met ons mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.